úterý 4. října 2016

Okénko do kuchyně 79.

Polívka květáková.
Segetín s knedlíkem, ten máme rádi.
Dělám ho z vepřové konzervy z Lídlu, ta je samé maso 98% ...
Možná segetín nevypadá hezky, ale věřte, že chutná výborně.
Je čas švestek, takže koláč jak jinak než ...
... švestkový.
Príma úterý a ať Vám chutná.
Děkuju, že jste se u mě zastavili
☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕

Žádné komentáře:

Okomentovat

Jste hodní,
že jste si udělali čas a napsali mi komentář :-)

Jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tomto případě zanechte i svůj podpis, abych věděla, kdo byl na návštěvě.