úterý 22. března 2022

Okénko do kuchyně 363.

Dnes si uvaříme kuřecí vývar s kapáním ...
Dále bude smažené rybí filé s bramb.kaší a ledovým salátem
O víkendu byl závin z líst.těsta s jablky.
K večeři pár pečáků. Se zakys.smetanou je to ňamina.
Hezký úterní den
a všem moc děkuju, 
že se přišli mrknout do našeho kuchyňského okénka.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

20 komentářů:

  1. Já chci dnes taky dělat obalované filé.(Půl na půl-sobě filé a drahé polovičce sýr)
    My tady máme -4°C.
    Přeji klidný den ☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, taky máme dnes -4°C už mě ty mrazy štvou, před domem máme pořád zmrzlo, zem jak beton, je to od severu. Ještě, že na zahrádku už svítí sluníčko🥰

      Vymazat
  2. Libuško, zdravím. To jsou zase dobroty ! My jsme dnes pozvaní na oběd ke švagrové, budou řízky. Včera jsme si pekli k obědu na ohni buřty, letos poprvé. Měj se hezky. Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, řízek budeme mít zítra, buřta jsem letos ještě nestihla, musím počkat až se oteplí 🥰

      Vymazat
  3. Prostě inspoirativní ňamka !
    Hezký den, Libuško !
    Hlanka

    OdpovědětVymazat
  4. Libuško, tak tato jídla jsme měli minulý týden také, jen místo ho závinů, šlehačkové šátečky s tvarohem. Krásný den ti přeji.

    OdpovědětVymazat
  5. Já bych si pochutnala a určitě mám inspiraci na filé, úplně ho cítím a mám na něj velkou chuť. Já jsem dělala perníkovou buchtu s přidáním dýně do těsta a je to dobrota, tak určitě zase druhou půlku někdy využiju na něco takového. Měj se hezky. Věrka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věrko, perník jsme už dlouho neměli, asi ho brzy udělám🥰

      Vymazat
  6. Libuško,samá dobrota. U nás bude plecko na houbách s rýží (jak sme dva tak jíme někdy ob den to samé, já totiž moc neumím uvařit omáčku a třeba segedín jenom 2 porce)včera byli žampiony v testíčku a br. kaše. A manžel má ke kávě tvarohovou štolu. Zde také po ránu mrzne a dnes ještě pod oknama od 6ti blokové čištění, ale bude aspoň méně nečistoty. Opatrujte se a klidnou mysl přeje Míla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mílo, maso na žampionech dělám často. Segedím se mi tento týden podařil akorát na dvě porce, to bylo poprvé, co nic nezbylo🥰

      Vymazat
  7. I u nás bude tenhle týden filé, zřejmě už zítra. Ty brambůrky jsou hodně lákavé a dobrý tip. Díky za něj, určitě si je uděláme. Hezké jarní dny 🌞

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, pečáky míváme často, ale jenom, když je tu Maty, Pepan to nemá rád🥰

      Vymazat
  8. Ahoj Libuško,zas bych si u tebe moc pochutnala.Přeji krásný večer.Iveta

    OdpovědětVymazat
  9. Nakoukla jsem až dneska, v úterý jsem nějak zapomněla. Na filé mám chuť již několik dní a teď uplně cítím, jak voní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jituš, filé mám hodně ráda na všechny způsoby🥰

      Vymazat

Jste hodní,
že jste si udělali čas a napsali mi komentář :-)

Jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tomto případě zanechte i svůj podpis, abych věděla, kdo byl na návštěvě.