úterý 23. srpna 2022

Okénko do kuchyně 385.

Polívku si dnes dáme s brokolicí.
Nejsem moc milovníkem cuket, ale sázím je. 
Když je mám s masem, tak si i pošmáknu.
Plněná cuketa se sekanou posypaná sýrem a brambor. 
Salát ze zahrádky, tak jako cuketa.
Odpoledne s dětma, kuřata grilovaná na ohni.  
Ke kávě jogurtový koláč s borůvkami ze zahrady ...
... a závin z líst.těsta s jablíčky.
Pohodové úterý,
všem děkuju, že jste přišli a mrkli do okénka naší kuchyně.
🍺🍗🍺🍗🍺🍗🍺🍗🍺🍗🍺🍗🍺🍗🍺🍗🍺🍗🍺🍗🍺🍗🍺🍗🍺

12 komentářů:

  1. Pošmákla bych si. Já jsem v sobotu dělala cuketové placičky se šunkovým salámem a grilováním kořením. Rychlé se dobré.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maruš, já zase ty cukety tak nemusím nevím proč, ale placičky bych ochutnala🥰

      Vymazat
  2. Mňam,mňam...hlavně ten salát.Já dnes budu vařit halušky se zelím a slaninou.Už mám na to chuť.
    Přeji další pěkné dny s rodinou ☺
    Tady je 10°C.Už včera navečer jsem si musela vzít mikinu...neprší,ale...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, my budeme mít koprovku, mám tu vnuky. Venku je 17° C takže teplo, proti vám🥰

      Vymazat
  3. Ahoj Libuško,pochutnala bych si na všem hlavně na těch grilovaných kuratkach,u nás nikdo nechce obírat kosti tak máme jen plátky a to já si naložím kus krkovice.Preji krásný den.Iveta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivet, když je kuře dobře ugrilované, tak se kosti jenom vytáhnou. Zrovna na té fotce, jak je sundávají je vidět, že zapomněli oddrátovat stehýnka a ta se rozpůlila a oddělila. Ale chápu, že maso bez kosti je pohodlnější k jídlu. Krkovici moc nemusím, ale sním🥰

      Vymazat
  4. Cuketa mi nevadí i manžel ji sní, ale nesmím to přehánět. :-)
    Zato kuřátko to by vůbec nevadilo mít často na talíři.
    Hezký den!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, to já raději to kuřátko než cuketu🥰

      Vymazat
  5. To jsou dobroty,muzu vsechno,mnam !!!
    Rano 14 st odp. 25 zatazeno

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdeni, dnešní noc po dešti byla teplá, teď máme 20°C🥰

      Vymazat
  6. Libuško, zdravím. Cuketu dělám nejvíc plněnou masem nebo pokrájenou na kolečka i se slupkou, na pečící papír, posypu kolečka strouhaným sýrem a grilovacim kořením. Je to výborná chuťovka třeba k vínu, já to i večeřím, moc nejím. Samotná cuketa je pro mě jen hmota bez chuti, musím ji mít vždycky s něčím. Tvoje menu je špičkové! Pa Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, máš pravdu, cuketa je hmota bez chuti, jak se k ni něco nepřidá, tak za moc nestojí, já k ní musím mít maso. Děkuju za pochvalu🥰

      Vymazat

Jste hodní,
že jste si udělali čas a napsali mi komentář :-)

Jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tomto případě zanechte i svůj podpis, abych věděla, kdo byl na návštěvě.