Dnes si uvaříme vývar s kapáním.
Dlouho jsem měla chuť na hlávkové zelí.
Dnes bude s pečeným vepřovým a bramborem.
Po takovém obědě musí být na zapití pár hltů piva.
Ke kávě o víkendu byla opět třešňová bublanina.
Z posledních letošních třešní, byly už skoro černé a krásně slaďoučké.
Děkuju, že jste se přišli mrknout do okénka
a přeju pohodový celý den.
Léto jak má být - i na talíři. Dobrou chuť! :-))
OdpovědětVymazatTak, tak, Kitty🍀
VymazatTřešňovou bublaninu jsem dělala předevčírem. No, mně by tedy hlt piva nestačil :-).
OdpovědětVymazatMěj klidný den ! U nás dnes poprchává, což vítám. Zahrádka se raduje.
Hanka
Hani, většinou mi stačí dva hlty, ale jak je horko, nebo se griluje dám si i víc🍀
VymazatBublanina je opravdu výstavní, kombinaci hlávkové zelí , maso a brambor neznám, ale určitě by mi chutnala. Moji chlapi k zelí zásadně knedlík kynutý, houskový, bramborový, to je jim jedno. Ale Libuško, to pivo je málo vychlazené a musí se lít do sklenice po sklu, aby pěna byla "přiměřená". Já jsem holka z Plzně a pivem odkojená, maminka mé kamarádky byla výčepní a sedmičku nám čepovala místo limonády. Ovšem Vaše pěna je prostě šlehaná smetana....hezký den do Kožuškova, chodím k Vám moc ráda na čumendu.... Za to pivko se nezlobte Alena
OdpovědětVymazatAlenko, to už jsem slyšela víckrát, že někdo nezná zelí a brambory. U nás na Valašsku je to normální, hlavně, když je zelí hlávkové. Pivo lil Pepan, hned ho sprdnu😉on by nebyl dobrý hospodský. Jsem ráda, že se Ti u mě na blogu líbí🍺
VymazatOpět jsem si u tebe pochutnala. Bublaninu jsem letos neměla.
OdpovědětVymazat