sobota 24. února 2018

Jak sedíme

Podle psychologů, kteří se mimo jiné zabývají řečí těla,

může váš způsob sezení hodně napovědět o vaší osobnosti.

Nejprve se zamyslete v jaké pozici máte nohy při sezení nejčastěji?

Poloha 1

Jste trochu naivní. Věříte, že se většina problémů vyřeší sama. Vaše taktika je schovat se, ono to přejde samo. Poměrně snadno vycházíte s lidmi, pokud po vás nechtějí zásadní rozhodnutí. Jste velmi kreativní.

Poloha 2

Jste snílek. Není s vámi nuda, vymýšlíte neustále něco nového. Toužíte po cestování a dobrodružství. Každý den berete jako výzvu, že začíná něco nového a nečekaného. Často jednáte bez rozmyslu a někdy svých rozhodnutí litujete.

Poloha 3

Víte, co je to komfort a umíte si ho užít. Vaše nálada je velmi vrtkavá a nestálá. Neumíte se soustředit. U ničeho nevydržíte příliš dlouho. Při rozhovoru často měníte témata.

Poloha 4

Jste chytří, inteligentní a citliví. Věříte v dobro, ale pevně stojíte nohama na zemi. Jste realisté. Lidé se na vás hodně spoléhají, protože jste otevření, přímí a umíte se prosadit. Elegance je vám vlastní.

Poloha 5

Nikam nespěcháte. Věříte, že všechno má svůj čas, který svým aktivitám věnujete. Máte vysoké cíle, kterým dokážete hodně obětovat. Na ostatní působíte vyrovnaně, ale vnitřně o sobě velmi pochybujete.

Zdroj: Internet
💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦

Žádné komentáře:

Okomentovat

Jste hodní,
že jste si udělali čas a napsali mi komentář :-)

Jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tomto případě zanechte i svůj podpis, abych věděla, kdo byl na návštěvě.