úterý 11. března 2025

🍴Okénko do kuchyně 518.

Dnes si dáme k obědu vývar s nudlemi.
Dále bude Holandský řízek s bramborovou kaší a dýňový kompot.
Ke kávě byl o víkendu rychlý Kokosový koláč.
Jak už jste jistě pochopili z nedělního Kožuškova,
opékali jsme letos poprvé buřty.
Bětuška to má pod dozorem a už se oblizuje.
Pošmákli jsme si, ten první na jaře vždycky nejlíp chutná.
Oheň dohořel ...
... my s kožuškami jsme dojedli, dopili.
Všechno uklizeno v košíku,
 a jde se domů.
Děkuju všem, kdo došel až do konce článku
a přeju príma úterní den.
🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴

6 komentářů:

  1. Libuško, ještě nám bude safra zima a budeme vzpomínat na teplé dny.
    Všechno je mňam, hned bych si dala 🥰

    OdpovědětVymazat
  2. Líbí se mi velikost tvojí porce. Také bych se tak měla krotit.

    OdpovědětVymazat
  3. V přírodě špekáčky nejlíp chutnají. A protože to bývá na začátku jara, těší o to víc. Nemám pravdu?

    OdpovědětVymazat
  4. Mám ráda maso, ale uzeninu nemusím, výjimkou ovšem je pořádně opečený buřtík, ten si dám jednou, možná i 2x za sezónu, a to s velikou chutí. Vychlazené pivko, dobrý chlebíček. A holanďáky máme taky moc rádi a téměř vždy s br. kaší... kokosový koláč je veliké mňam, u nás se dává do těsta lžíce kakaa... pozdrav do Kožuškova Alena

    OdpovědětVymazat
  5. Když vidím ten opečený buřtíček, tak se mi sliny sbíhají na jazyku a to samé bych mohla napsat i o tom, co nám dnes nabízíš jako tip na dobrý obídek.
    Hezký den, Libuško !
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  6. Na pečené buřty už se také moc těším, děláš mi chutě, pá 😀😂

    OdpovědětVymazat

Jste hodní,
že jste si udělali čas a napsali mi komentář :-)

Jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tomto případě zanechte i svůj podpis, abych věděla, kdo byl na návštěvě.