
Dnes si dáme k obědu vývar s nudlemi.
Dále bude Holandský řízek s bramborovou kaší a dýňový kompot.
Ke kávě byl o víkendu rychlý Kokosový koláč.
Jak už jste jistě pochopili z nedělního Kožuškova,Pošmákli jsme si, ten první na jaře vždycky nejlíp chutná.
Oheň dohořel ...
... my s kožuškami jsme dojedli, dopili.
Všechno uklizeno v košíku,
a jde se domů.
Libuško, ještě nám bude safra zima a budeme vzpomínat na teplé dny.
OdpovědětVymazatVšechno je mňam, hned bych si dala 🥰
Líbí se mi velikost tvojí porce. Také bych se tak měla krotit.
OdpovědětVymazatV přírodě špekáčky nejlíp chutnají. A protože to bývá na začátku jara, těší o to víc. Nemám pravdu?
OdpovědětVymazatMám ráda maso, ale uzeninu nemusím, výjimkou ovšem je pořádně opečený buřtík, ten si dám jednou, možná i 2x za sezónu, a to s velikou chutí. Vychlazené pivko, dobrý chlebíček. A holanďáky máme taky moc rádi a téměř vždy s br. kaší... kokosový koláč je veliké mňam, u nás se dává do těsta lžíce kakaa... pozdrav do Kožuškova Alena
OdpovědětVymazatKdyž vidím ten opečený buřtíček, tak se mi sliny sbíhají na jazyku a to samé bych mohla napsat i o tom, co nám dnes nabízíš jako tip na dobrý obídek.
OdpovědětVymazatHezký den, Libuško !
Hanka
Na pečené buřty už se také moc těším, děláš mi chutě, pá 😀😂
OdpovědětVymazat