pátek 9. února 2024

🐈Zajímavosti ...🐈

 ... o kočkách 🐈 

🐈Kočičí mozek má stejnou lidskou perspektivu. Vidí stejné barvy jako my, cítí stejné emoce jako my. Doslova se cítí jako člověk. Kočka, pokud ji trefíte, otočí se k vám zády a bude hluboce zraněna.

🐈 Kočka nás vidí zevnitř ven. Takže nemá smysl dělat "roztomilý" obličej nebo podvádět kočku, pokud nemáte rádi kočky, protože vás buď napadnou, nebo vás prostě úplně ignorují.

🐈Pokaždé, když kočka někoho nemá ráda, je to pravděpodobně proto, že ta osoba není příliš důvěryhodná. Když jde kočka a otírá se o člověka, i když člověk nemá rád kočky, je to proto, že se cítí důvěryhodně.

🐈Když má kočka pocit, že její majitel odešel, dostane se do extrémní deprese. Kočky jsou neuvěřitelně intuitivní bytosti, jejich intuice předčí lidi.

🐈 Když vám kočka nechce být příliš blízko, může to být proto, že prochází ne moc dobrou fází, nebo to může být proto, že vibrujete ve velmi nízkém energetickém vzoru.

🐈 Když se na vás dívá kočka, vidí vaše energetické pole/auru velmi přirozeně, vidí entity, které ji doprovázejí a také cítí vše, co cítíte Jinými slovy, kočky vidí, kdo doopravdy jsi.

🐈 Uvnitř máme krystaly křemene v zjeveních, kočky mají mnohem více krystalů křemene, které jim umožňují vidět všechny energie, které bychom byli schopni vidět pouze skrze jasnozřivost nebo ve změněných stavech vědomí.

 🐈Kočky milují děti, lidi s mentálními problémy nebo kohokoliv, kdo se nějak odklonil od standardů reality. Pokud chcete milovat kočku, musíte být velmi flexibilní a pochopit, že nikdo nikomu nepatří, a pochopit, že láska je jediná věc, která drží kočku blízko vás. (Myslím, že to je jeden z důvodů, proč někteří lidé nemají rádi kočky a dávají přednost více psům, kteří budují závislé vztahy. Kočky nejsou falešné, jejich pojetí lásky je tak svobodné, že jejich láska je mnohem reálnější než lidská. Lidé si velmi často pletou lásku se závislostí. )

🐈V předchozích staletích se mnoho koček v době inkvizice zahřívalo čarodějkami, protože byly vždy blízko těm, kteří pracovali s energií přírody, bylin, živlů atd.

🐈Mějte na paměti, že pokud na vás vaše kočka opakovaně leží na stejném místě na těle, můžete udělat kompletní vyšetření, protože je jisté, že vám v této oblasti buď chybí energie, nebo jste již nemocní.

🐈 Kočka má v krevním oběhu minerály, které z ní dělají přírodní reikian. Takže když leží na vás nebo kdekoliv jinde ve vašem domě, tak to vlastně přenáší energii místa, protože si uvědomuje, že energie není vůbec dobrá.

 🐈Obecně tam, kde kočka spí, jsou místa, kde není dobrá energie, tak tam leží, aby tuto energii přeměnila, a když tam odchází, tak je to proto, že energie už je dobrá.

 🐈Funkcí kočky je pomáhat vám přeměnit energie. Kočka "tahá" tuto těžkou energii k sobě, aby přeměnila a ulehčila břemeno svého majitele.

 🐈Kočky a psi jsou velké ''houby'', slouží jako jakýsi ''štít'', takže nemoci míří přímo k nim a ne k jejich majitelům.

 🐈Kočka nemá sedm životů, ve skutečnosti má velmi vysokou energetickou ochranu, takže kočky většinou tak snadno neumírají.

Zdroj: Internet

🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈

8 komentářů:

  1. Libuško to je moc zajímavé povídání o kočkách, já pravda že kočka není pes a dělá si co chce. Hezký upršený pátek.

    OdpovědětVymazat
  2. Libuško,krásné psaní.A ta poslední věta je nejlepší.Hezké víkendové dny přeji.I všem Kožuškům.Jitka.

    OdpovědětVymazat
  3. Hezké čtení. Ano, ano kočka se jeví ve vztahu k člověku jinak nežli pes.
    Hezký den !
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Libuško,moc hezké a zajímavé čtení.Preji krásný večer Iveta

    OdpovědětVymazat
  5. Chtěla jsem si přečíst povídání o kočičkách,když mám jednu doma,ale na mě je to písmo moc malé.
    Mám teď velký problém s očima a vyšetření mě čeká až v červnu.Nevím,jak písmo zvětšit

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jituš, písmo jsem Ti zvětšila, tak snad už teď přečteš🥰

      Vymazat
  6. Libuško ráda jsem si přečetla Tvoje zajímavosti. Měj příjemnou neděli, Lenka

    OdpovědětVymazat
  7. Všem děkuju za vaše komentáře😊

    OdpovědětVymazat

Jste hodní,
že jste si udělali čas a napsali mi komentář :-)

Jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tomto případě zanechte i svůj podpis, abych věděla, kdo byl na návštěvě.