
Dnes si uděláme kuřecí vývar s kapáním.
Ke kávě byl o víkendu jablečný závin
z posledních nastrouhaných jablek z mrazáku.
Všem návštěvám moc děkuju,
že jste ke mně nakoukli.

Něco se o mně můžete dozvědět v rozhovoru u Blondýny ze srpna 2018
http://ublondyny.blogspot.com/2018/08/na-pokec-s-blondynou-3.html
Pochutnala bych si. Každý víkend peču štrůdl a vařím jablkový kompot a ve sklepě na chatě je pořád hromada jablek. Loni se fakt urodilo. A ta odrůda je na skladování vynikající. Přeji hezký den.
OdpovědětVymazatMaruš, to my jsme hodně jablek neměli a ty co byly se rychle kazily, tak jsem je nastrouhala rovnou upravila na závin a naporcovala do mrazáku, bylo to super🌼
VymazatAhoj Libuško,tos mi udělala chutě na bramborovou kaší a file.Preji krásný den Iveta
OdpovědětVymazatIvet, jenom vzpomínám, když stály rybí file pár kaček🌼
VymazatŠtrůdl budu péci dnes. Stále je ve sklípku u syna dost jablek, některé začínají být za svým zenitem, takže je nutné je zpracovávat.
OdpovědětVymazatPrima menu !
Hezký den, Libuško !
Hanka
Hani, je fajn jak se urodí a je z čeho péct🌼
VymazatZávidím. U nás letošní úroda jedno jediné jablko z 5 jabloní. Ten vzácný plod vážil 40 dkg. Mráz udělal své. Štrůdl u nás nebyl ani jednou, ale minulý týden jsem na trhu objevila prodejce, který měl slušnou cenu. Vypravím se a jablka koupím. Ale na druhé straně to mělo i pozitiva, konečně ubyly staré švestkové kompoty, drobenkový koláč z nich byl výborný a pekla jsem ho snad každý druhý týden Alena
OdpovědětVymazatAlenko u nás se už švestky neurodily hodně let a já je mám tak ráda🌼
Vymazat