Pochutnala bych si. Každý víkend peču štrůdl a vařím jablkový kompot a ve sklepě na chatě je pořád hromada jablek. Loni se fakt urodilo. A ta odrůda je na skladování vynikající. Přeji hezký den.
Štrůdl budu péci dnes. Stále je ve sklípku u syna dost jablek, některé začínají být za svým zenitem, takže je nutné je zpracovávat. Prima menu ! Hezký den, Libuško ! Hanka
Jste hodní, že jste si udělali čas a napsali mi komentář :-)
Jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost "název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo "anonymní" (ostatní) - v tomto případě zanechte i svůj podpis, abych věděla, kdo byl na návštěvě.
Pochutnala bych si. Každý víkend peču štrůdl a vařím jablkový kompot a ve sklepě na chatě je pořád hromada jablek. Loni se fakt urodilo. A ta odrůda je na skladování vynikající. Přeji hezký den.
OdpovědětVymazatAhoj Libuško,tos mi udělala chutě na bramborovou kaší a file.Preji krásný den Iveta
OdpovědětVymazatŠtrůdl budu péci dnes. Stále je ve sklípku u syna dost jablek, některé začínají být za svým zenitem, takže je nutné je zpracovávat.
OdpovědětVymazatPrima menu !
Hezký den, Libuško !
Hanka